Vælg en side

Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki

DKK 599,40

Raffineret kuffert i khaki fra Conwood.. . Kufferten har en indbygget TSA-lås.. . Mål: 66 x 46 x 25 cm.. Vægt: 3,5 kg.. Liter: 60 L.. Materiale: Polycarbonat.. Style: PPT001. … læs mere her

Beskrivelse

Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki her:
Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki

Mange leder efter den billigste Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki her: billigste Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki

Produktfakta for Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki

  • Varenavn: Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki
  • Vare ID: 123760027
  • Pris: kr. 599.40
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 498 (ellers betaler du kun kr. 39 i fragt)
  • Gratis gaveindpakning: Ja

Den moderne kvinde har brug for en moderne taske

En taske er en kvindens bedste og mest praktiske venner, og derfor gør det selvfølgelig ingen ting er den også er smart. Du går aldrig helt galt i byen ved at vælge en taske fra Merle, og denne udgave er virkelig tasken til enhver lejlighed. Er du udkig efter en lækker taske til shoppeturen eller hverdagens strabadser, vil dette produkt med dens stilrene design helt sikkert tiltale dig.

Køb Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki i dag til kun kr. 599.40 så sendes den direkte til dig. Og med prisgarnatiien er du sikker på at få den biligste Conwood Pacifica 66 cm kuffert khaki. Husk der er gratis fragt ved køb over kr. 498.

Kufferten er en vigtig rejsepartner

Mange tænker ikke over kufferten og dens funktioner – det er jo bare noget, der skal opbevare og beskytte din bagage. Men der er mange ting, der gør din ferie lettere og bedre. Forskellige typer materialer spiller en stor rolle i, hvordan din kuffert performer – i nogle tilfælde er en blød kuffert bedt og i andre tilfælde er en hård skal på kufferten at foretrække. Vægten er en anden ting, der har stor betydning. Når du flyver, er der en begrænsning på den tilladte bagagevægt. Og jo laverer en vægt din kuffert har, jo mere bagage kan du tage med. Noget andet du skal kigge på, er hvordan er kufferten af transportere, når du ikke lige har en bagagevogn eller lign. Med hjul og et håndtag kommer du langt, og det er meget lettere at trække din kuffert på hjul end at bære den i håndtaget.

Tasken der tiltrækker blikke

Der stilles store krav til dametasker, fordi de skal tilfredsstille en helt masse forskellige behov. De skal skabe misundelige og/eller længselsfulde blikke, når du passerer folk nede i gågaden eller på arbejdet, de skal sikre og fuldende din stil og dit look og give dig en følelse af velvære. Og nå ja så må den jo egentlig også gerne være praktisk og behagelig at gå med.

Få styr på dine sager med en taske med flere rum

En taske med flere lommer er en gave til enhver kvinde. Hvorfor? Fordi det er helt vildt praktisk. Du kender sikkert fornemmelsen af at stå med armen dybt begravet i din taske, mens du indædt og sammenbidt roder rundt efter dine nøgler, din læbepomade eller anden lille ting, der har besluttet sig for at lege gemmeleg. Det er irriterende, og det sker egentlig alt for tit, men det behøves slet ikke være problem, for vælger du en taske med lidt ekstra lommer, har du styr på dine sager.