Vælg en side

Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue

DKK 1.399,00

2-5 DAGES LEVERING! Vi kan ikke tilbyde at pakke denne vare ind til gave.. . Raffineret kuffert i blå fra Epic.. . Denne model lukkes med lynlås og har en indbygget TSA-lås, så du kan rejse sikkert i hele verden. Indvendigt er kufferten opdelt i to rum, h … læs mere her

Beskrivelse

Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue her:
Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue

Mange leder efter den billigste Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue her: billigste Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue

Produktfakta for Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue

  • Varenavn: Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue
  • Vare ID: EPH401/03-29
  • Pris: kr. 1399.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 498 (ellers betaler du kun kr. 39 i fragt)
  • Gratis gaveindpakning: Ja

Den moderne kvinde har brug for en moderne taske

En taske er en kvindens bedste og mest praktiske venner, og derfor gør det selvfølgelig ingen ting er den også er smart. Du går aldrig helt galt i byen ved at vælge en taske fra Merle, og denne udgave er virkelig tasken til enhver lejlighed. Er du udkig efter en lækker taske til shoppeturen eller hverdagens strabadser, vil dette produkt med dens stilrene design helt sikkert tiltale dig.

Køb Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue i dag til kun kr. 1399.00 så sendes den direkte til dig. Og med prisgarnatiien er du sikker på at få den biligste Epic Phantom SL 76 cm kuffert lagoon blue. Husk der er gratis fragt ved køb over kr. 498.

Kufferten er en vigtig rejsepartner

Mange tænker ikke over kufferten og dens funktioner – det er jo bare noget, der skal opbevare og beskytte din bagage. Men der er mange ting, der gør din ferie lettere og bedre. Forskellige typer materialer spiller en stor rolle i, hvordan din kuffert performer – i nogle tilfælde er en blød kuffert bedt og i andre tilfælde er en hård skal på kufferten at foretrække. Vægten er en anden ting, der har stor betydning. Når du flyver, er der en begrænsning på den tilladte bagagevægt. Og jo laverer en vægt din kuffert har, jo mere bagage kan du tage med. Noget andet du skal kigge på, er hvordan er kufferten af transportere, når du ikke lige har en bagagevogn eller lign. Med hjul og et håndtag kommer du langt, og det er meget lettere at trække din kuffert på hjul end at bære den i håndtaget.

Tasken der tiltrækker blikke

Der stilles store krav til dametasker, fordi de skal tilfredsstille en helt masse forskellige behov. De skal skabe misundelige og/eller længselsfulde blikke, når du passerer folk nede i gågaden eller på arbejdet, de skal sikre og fuldende din stil og dit look og give dig en følelse af velvære. Og nå ja så må den jo egentlig også gerne være praktisk og behagelig at gå med.

Få styr på dine sager med en taske med flere rum

En taske med flere lommer er en gave til enhver kvinde. Hvorfor? Fordi det er helt vildt praktisk. Du kender sikkert fornemmelsen af at stå med armen dybt begravet i din taske, mens du indædt og sammenbidt roder rundt efter dine nøgler, din læbepomade eller anden lille ting, der har besluttet sig for at lege gemmeleg. Det er irriterende, og det sker egentlig alt for tit, men det behøves slet ikke være problem, for vælger du en taske med lidt ekstra lommer, har du styr på dine sager.