E-shopping vokser og vokser

En række internet varehuse giver nu diverse forskellige fragtmuligheder. Et hit er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ret fleksibel, og typisk tilmed den mindst kostelige leveringsløsning.

Leveringstiden er naturligvis vældig betydningsfuld i tilfælde af at vi står og skal bruge din ordre inden for få dage, og af den grund er det aldeles på sin plads at du kontrollerer den anslåede leveringstid ved den vedkommende vare.

En række outlets på nettet frembyder 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, men glem ikke at det står og falder med at bestillingen gennemføres tidligere end et bestemt klokkeslæt, så de kan nå at få ordren sendt afsted før medarbejderne får fri.

Enkelte shops på nettet tilbyder gratis levering, men typisk gælder det kun hvis der shoppes for et bestemt beløb. Ellers skulle du udse dig den mest betalelige leveringsform, hvilket ofte – uanset om man opholder sig ved Kolding, Smørumnedre eller Hundested – vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

Ret så smart for internetbrugere at finde information om priser

Det er jo efterhånden ultra bekvemt for os alle at vurdere prisniveauet hos forskellige internet varehuse og for det har en lang række online outlets været presset til at at nedsætte priserne på mange af deres produkter – til børn og babyer, og yderligere også til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde portofri levering.

Men det kan til hver en tid blive fordelagtigt at granske diverse online firmaer efter rabatkoder før du gennemfører dit køb, så du er sikker på at få den skarpeste pris.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere prisen over flere uger.

Et fingerpeg om at internet virksomheden føjer de danske retningslinjer

Før nogen køber hos en internet handler burde man helt sikkert gennemlæse webbutikkens handelsbetingelser, men det er tit ikke særlig spændende.

En nem løsning kan være at efterse om netshoppen er e-mærke godkendt, som typisk er et bevis på at e-forretningen imødekommer de danske retningslinjer, og at online shoppen ofte kigges til af sagkyndige der er meget bekendte med reglerne. Derudover tilbydes du mulighed for at få assistance, hvis du får dilemmaer ved din shopping.

Tilmed slår vi et slag for at køberen er hensynstagende til de fundamentale betingelser der spiller ind i forbindelse med transaktionen, som fx hvilken ombytningsrettighed e-forretningen benytter. I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man permanent opbevarer ens købsbekræftelse, så man senere vil kunne bevidne købet, ligegyldigt om man er på udkig efter et produkt til en voksen eller et barn.

Trustpilot bringer dig sådan set hæderlige muligheder

Trustpilot tilbyder dig rigtig fine chancer for at eksaminere flere eksisterende konsumenters observationer og derved foreslåes det, at du analyserer online webshoppens anmeldelser inden du placerer din ordre.

Facebook fremskaffer for øvrigt ret fine muligheder for at få et kig ind i e-handlens kundetilfredshed. Desuden er der nogle internet firmaer hvor du kan tilkendegive en evaluering af virksomhedens service, som lige så vel bør benyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Vejledning omkring tilbud og internet webshops ajourføres ofte, men vi kan desværre ikke garantere imod justeringer der muligvis er realiseret efter sidste opdatering af de viste oplysninger.

«
»