Kemper Rampage Snowboard – 158 cm

(61 customer reviews)
kr. 3.999,00
Kemper Rampage Snowboard er det perfekte valg til dig, der ønsker at udfordre dig selv i snowparken. Dette alsidige snowboard er designet med 2×4-systemet, som giver dig mulighed for at tilpasse bindingerne til dit foretrukne stance. Med et flex på 5 er d … læs mere her

Er Kemper Rampage Snowboard - 158 cm på lager?
Køb Kemper Rampage Snowboard - 158 cm

Beskrivelse

Kemper Rampage Snowboard – 158 cm

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Kemper Rampage Snowboard - 158 cm

Mange leder efter den billigste Kemper Rampage Snowboard – 158 cm på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop.

Produktfakta for Kemper Rampage Snowboard – 158 cm

  • Varenavn: Kemper Rampage Snowboard – 158 cm
  • Mærke: Kemper Snowboards
  • Vare ID: shopify_DK_7498614866173_42185072509181
  • Pris: kr. 3999.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 498 (ellers betaler du kun kr. 39 i fragt)
  • Gratis gaveindpakning: Ja

Kemper Rampage Snowboard – 158 cm til rejsen

Kemper Rampage Snowboard – 158 cm er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores gruppe af varer 3,000 kr. to 4,000 kr.. Husk du får hele hele 30 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kemper Rampage Snowboard – 158 cm ved den velkendte shop RejseGear.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kemper Rampage Snowboard – 158 cm fra Kemper Snowboards

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

SKU: shopify_DK_7498614866173_42185072509181
Category:
Tags:

Kemper Rampage Snowboard er det perfekte valg til dig, der ønsker at udfordre dig selv i snowparken. Dette alsidige snowboard er designet med 2×4-systemet, som giver dig mulighed for at tilpasse bindingerne til dit foretrukne stance. Med et flex på 5 er d