Petromax Grill og ildskål – 48 cm

(45 customer reviews)
kr. 999,00
2 i 1: Petromax Griddle og ildskål, en altmuligmand af stål. Der kan tændes et lejrbål i ildskålen for ikke at beskadige jorden nedenunder, eller skålen kan sættes over åben ild på sine tre ben (9,1 in/ 23 cm) for at tilberede et lækkert måltid. Højdepunk … læs mere her

Er Petromax Grill og ildskål - 48 cm på lager?
Køb Petromax Grill og ildskål - 48 cm

Beskrivelse

Petromax Grill og ildskål – 48 cm

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Petromax Grill og ildskål - 48 cm

Mange leder efter den billigste Petromax Grill og ildskål – 48 cm på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop.

Produktfakta for Petromax Grill og ildskål – 48 cm

  • Varenavn: Petromax Grill og ildskål – 48 cm
  • Mærke: Petromax
  • Vare ID: shopify_DK_6088232206497_37761029079201
  • Pris: kr. 999.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 498 (ellers betaler du kun kr. 39 i fragt)
  • Gratis gaveindpakning: Ja

Petromax Grill og ildskål – 48 cm til rejsen

Petromax Grill og ildskål – 48 cm er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien All. Du bliver ved købet også tildelt hele 30 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Petromax Grill og ildskål – 48 cm i webshoppen RejseGear.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Petromax Grill og ildskål – 48 cm fra Petromax

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

SKU: shopify_DK_6088232206497_37761029079201
Category:
Tags:

2 i 1: Petromax Griddle og ildskål, en altmuligmand af stål. Der kan tændes et lejrbål i ildskålen for ikke at beskadige jorden nedenunder, eller skålen kan sættes over åben ild på sine tre ben (9,1 in/ 23 cm) for at tilberede et lækkert måltid. Højdepunk