7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

At vælge den bedste kuffert er ikke en nem opgave. Der er mange faktorer at overveje, såsom størrelse, vægt, holdbarhed og pris.

Det første du skal gøre er at beslutte hvilken størrelse kuffert du skal bruge. Hvis du skal på en lang tur og skal have meget tøj med dig, så ville det være bedst at få en stor kuffert. Hvis du kun skal på en kort tur, ville det være bedre at få en mindre.

Den næste ting at overveje er vægten af kufferten. Jo tungere kufferten er, jo dyrere bliver den, men jo mere holdbar bliver den også. Hvis du vil have noget, der er let og økonomisk overkommeligt, er det måske ikke noget for dig, men hvis holdbarhed er din prioritet, så kan det passe godt for dig.

Hvilke kuffert-typer findes der?

Der findes mange forskellige typer kufferter. De kan kategoriseres efter det materiale, de er lavet af, størrelsen og vægten.

Den mest almindelige type kuffert er en kuffert med hård skal. Disse kufferter er lavet af hård plast eller aluminium og har en lynlås, der løber langs tre sider. Den fjerde side efterlades normalt åben for nem adgang til indholdet indeni.

Soft-shell-kufferter er også populære, fordi de giver mere beskyttelse til skrøbelige genstande, end hårde-shell-kufferter gør. De er lavet af et fleksibelt materiale som nylon eller polyester og har lynlåse på to sider, der løber langs posens længde.

Se udvalget af kufferter her: